PLUJA D 'IDEES

    Bones!

  • En aquesta sessió vam tindre que crear un arbre ple d 'idees per desprès decidir quin de tot ens semblava més interesant amb el suport de la professora encarregada, i desprès posar-la en pràctica la necessitat que volem solventar amb problemes i solucions.I a d 'alt de tot explicar tot que sabiem d 'aquell col-lectiu. Per fer-ho,ens van donar un full DIN A3  i uns posits per a escriure, al centre l 'ambit on es volem centrar.El nostre equip va dirigit precissament per aquelles persones que han estat marginats durant molts anys,els minusvàlids o persones amb alguna mobilitat reduida.
  • Aleshores vendrien els altres grps per valorar la nostra idea i a marcar amb gomets les que els semblaven més originals.


la nostra idea

  • Acontinuació,fem una recerca per internet per comprendre més el problema i quines solucions  han aportat els altres per No fer la mateixa idea 

  • Al acabar de generar les idees,vam tindre que omplir un full en el qual teniem que posar-nos en la pell d 'aquell col-lectiu al  qui volem dissenyar noves propostes de millora de la seva qualitat de vida, com són? què senten?

Comentarios

  1. Thanks for this information.I agree with this.That the greatest amount of learning can occur.
    Tips to get Start on ILTT

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares