PLUJA D 'IDEES

    Bones!

  • En aquesta sessió vam tindre que crear un arbre ple d 'idees per desprès decidir quin de tot ens semblava més interesant amb el suport de la professora encarregada, i desprès posar-la en pràctica la necessitat que volem solventar amb problemes i solucions.I a d 'alt de tot explicar tot que sabiem d 'aquell col-lectiu. Per fer-ho,ens van donar un full DIN A3  i uns posits per a escriure, al centre l 'ambit on es volem centrar.El nostre equip va dirigit precissament per aquelles persones que han estat marginats durant molts anys,els minusvàlids o persones amb alguna mobilitat reduida.
  • Aleshores vendrien els altres grps per valorar la nostra idea i a marcar amb gomets les que els semblaven més originals.


la nostra idea

  • Acontinuació,fem una recerca per internet per comprendre més el problema i quines solucions  han aportat els altres per No fer la mateixa idea 

  • Al acabar de generar les idees,vam tindre que omplir un full en el qual teniem que posar-nos en la pell d 'aquell col-lectiu al  qui volem dissenyar noves propostes de millora de la seva qualitat de vida, com són? què senten?

Comentarios

Entradas populares